PODMIENKY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

Za účelom zlepšenia Vám poskytovaných služieb využívajú naše stránky súbory cookie. Súbory cookie sú malé súbory, ktoré ukladajú informácie vo Vašom prehliadači a bežne slúžia na rozlišovanie jednotlivých užívateľov. Osoba užívateľa však nie je na základe týchto informácií identifikovateľná.

Čo sú cookies?
Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (napr. počítača, smartphona alebo tableta). Súbory cookies sa ukladajú do adresára pre súbory vášho internetového prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila.

Aké cookies existujú?

Cookies poznáme buď ako „trvalé“ súbory cookies alebo súbory „dočasné“. Trvalý súbor cookie bude uložený vo vašom webovom prehliadači a zostane platný až do stanoveného dátumu uplynutia jeho platnosti. Dočasný súbor cookie sa vymaže automaticky, ak zatvoríte webový prehliadač. Všetky súbory cookies môžete v prehliadači vymazať aj sami kedykoľvek to budete chcieť. Zároveň môžete v nastavení prehliadača vypnúť používanie cookies.

Prečo si ponechať nastavenie Cookies?
Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je teda na Vašej slobodnej vôli. Je však potrebné vedieť, že v prípade zmeny ich nastavenia môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.

Prečo používame cookies?
Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby. Naše stránky používajú súbory cookies na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti. Vďaka nim Vám vieme priniesť lepší zážitok na internete. Súbory cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.

Súhlas s používaním cookies
Ak navštívite naše webové stránky, v prehliadači máte povolené prijímanie súborov cookies, nevykonáte zmenu nastavení vášho internetového prehliadača a pokračujete v návšteve našich webových stránok považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies.

Ako si môžem zmeniť nastavenia Cookies?
Tieto odkazy na stránky Vám ukážu, ako môžete kontrolovať svoje nastavenia cookies cez Váš internetový prehliadač. Pokiaľ zmeníte tieto nastavenia, uplatnia sa nielen pre naše stránky, ale aj pre všetky ostatné stránky, ktoré navštevujete cez Váš internetový prehliadač.

Internet Explorer Google Chrome | Mozilla Firefox

Aké cookies používame:

Na našich stránkach používame nasledujúce typy cookies:

Základné cookies: Sú nevyhnutné na prevádzkovanie našich webových stránok a používame ich najmä na autentifikovanie používateľov a ochranu bezpečnosti našich webov. Právnym základom pre spracovanie týchto cookies je náš oprávnený záujem.

Analytické cookies: Používame ich na štatistické účely, ktoré nám umožňujú vylepšovať pre vás naše stránky. Napr. pri zisťovaní počtov návštevníkov našich stránok, dĺžky ich návštev a ďalších analýzach výkonnosti našich stránok. Na analýzu používania našich webových stránok používame službu Google Analytics. Právnym základom pre spracovanie týchto cookies je náš oprávnený záujem. Ak chcete vedieť viac o tom, ako spoločnosť Google pristupuje k ochrane osobných údajov, prečítajte si Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google na stránke: https://policies.google.com/privacy?hl=sk.

Spoločnosť METZKER GROUP zhromažďuje na svojich webových stránkach www.metzker.sk nasledujúce súbory cookies:

1)  Googleanalytics, získavanie štatistických informácií, expirácia – podľa nastavenia prehliadača, alebo po odstránení

2) Googleadwords, identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google a na retargetting, Expirácia  600 dní

3) Pixel Facebook, identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti FB a retargetting  200 dní

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook. Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu. Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti „Súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v hornej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: 

Tento web používa súbory cookies. Týmto spôsobom chceme naše webové stránky upraviť, aby boli užívateľsky príjemnejšie a neustále ich zlepšovať. Ďalším prezeraním týchto webových stránok vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookie. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookie pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača. Zhromaždené cookie súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, ktorú prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Zozbierané cookie súbory sú následne spracované spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Súhlas a správa súborov cookies

Na využívanie niektorých cookies potrebujeme váš súhlas tak, ako ste si mohli prečítať v predchádzajúcej časti. Váš súhlas ste nám mohli udeliť pri prvej návšteve našich webových stránok. Súbory cookies si okrem toho môžete aj po udelení súhlasu vo vašom prehliadači alebo zariadení kedykoľvek vymazať alebo zmeniť nastavenie prehliadača v súvislosti s využívaním cookies.

Metódy na ich správu sa líšia v závislosti od prehliadača a verzie prehliadača. Aktuálne návody, ako spravovať cookies v najpoužívanejších prehliadačoch nájdete na nasledujúcich odkazoch (niektoré sú v anglickom jazyku): Google ChromeMozilla FirefoxOperaInternet ExplorerSafariMicrosoft Edge

Upozorňujeme, že v prípade vymazania alebo nepovolenia cookies sa vám naše webové stránky nemusia zobraziť alebo fungovať správne alebo môžu byť úplne neprístupné. Okrem pravidiel používania cookies sa riadime pravidlami ochrany osobných údajov, o ktorých si môžete prečítať viac v našich VOP uvedených na našej stránke www.metzker.sk.

Aké sú Vaše práva?

Berte prosím v úvahu, že podľa Zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,

  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,

  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,

  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

V prípade ak nemáte spôsobilosť na výkon právnych úkonov, vaše práva môže zastupovať zákonný zástupca.

Spôsob uplatnenia práv

V prípade uplatnenia vašich práv je potrebné nás kontaktovať písomne na adrese: METZKER GROUP, Hliny 1316/139, 017 07 Považská Bystrica alebo e-mailom na e-mailovej adrese: firma@metzker.sk

Vašu žiadosť vybavíme bezplatne, okrem úhrady vo výške, ktorá nemôže prekročiť výšku účelne vynaložených vecných nákladov spojených so zhotovením kópií, so zadovážením technických nosičov a s odoslaním informácie, ak osobitný zákon neustanovuje inak. Budeme sa pri tom riadiť zákonom o Ochrane osobných údajov 18/2018 Zbierky zákonov.

Vašu žiadosť vybavíme do 30 dní odo dňa doručenia vašej žiadosti.